.

.

TOTS 21


L’Agruació de Tarragona del PSC ha reaccionat amb contundència a la petició pública fet per l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona -ERC, Junts i CU- de demanar la dimissió com a consellers municipals dels regidors Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria, que hauran d’anar a judici pel cas Inipro, segos la interlocutòria judicial coneguda divendres passat.

L’obertura finalment, ‘com era esperable’, del judici oral ‘és una bona notícia que permetrà finalment els implicats defensar-se, posant fi al llarg periple i a l’injust tracte que han viscut els darrers anys’, afirma l’Agrupació local, que té ‘el ple convenciment’ de la seva innocència, i reclama ‘el respecte a la presumpció d’innocència, que és un dels fonaments de tot sistema penal democràtic; així com la continuïtat en el càrrec pels quals han estat escollits directament i democràticament’.

Els socialites denuncien ‘l’ús extremadament partidista que des d’ERC Tarragona i el govern municipal s’està fent amb aquest tema, amb l’única intenció de desprestigiar políticament els i les socialistes’. Així, ‘és rebutjable’ el seu ‘permanent i selectiu menyspreu’ a la presumpció d’innocència, i en especial ‘l’ús de tots els mitjans institucionals i municipals per intentar treure’n rèdit polític’, afirma en un comunicat. ‘Volen intentar amb males arts esborrar el llegat de Ballesteros, aconseguint el que no van aconseguir a les urnes, i justificar la ineficàcia i desordre de la seva aliança antiballesteros per fer un govern frankenstein unit només per la ràbia i l’odi’, conclou.

Redacció