.

.

TOTS 21


Mar Vázquez, d'UGT Tarragona.

Mar Vázquez, d'UGT Tarragona.

Sóc una dona de 37 anys i mare d’una filla de 4 i em dirigeixo a vostè amb l’esperança de que m’expliqui el per què d’aquesta reforma. Sr. Gallardón, vostè sap que aprovant aquesta reforma de la llei sobre el dret lliure d’avortament posarà en perill la nostra vida, la vida de les dones?

Sr. Gallardón, tants informes psicològics que vostè demana per justificar un avortament a la proposta de reforma de la llei…s’ha molestat en demanar un informe per saber les conseqüències d’obligar a una dona a tenir un/a fill/a que no vol? Sr. Gallardón, per què vol retrocedir en més de 35 anys d’història i posar-nos a la cua dels països en aquesta matèria com un dels més retrògrads? Vostè, que tant cas fa d’Europa, per què no escolta ara que tothom està en contra d’aquesta reforma?

Sr. Gallardón, vostè ens donarà feina quan ens acomiadin fàcilment (no diré gràcies a qui i què!!!) per quedar-nos embarassades? O donat els alts índex d’atur, ens facilitarà l’accés al món laboral mentre ens obliga a estar embarassades? Sr. Gallardón li vull recordar que som dones, som persones, que el nostre cos no és de la seva propietat, que al nostre cos només manem nosaltres.

Vaig estar a Madrid amb la Marea Violeta, vaig estar a Tarragona en la concentració contra la reforma de la llei i el dia 8 de març hi seré a la manifestació organitzada per Onada Violeta, Plataforma de dones de Tarragona, de la qual forma part la UGT, per defensar el nostre dret a decidir. Ens veiem? Nosaltres parim, nosaltres decidim.

Mar Vázquez Oliveros, Secretària de Polítiques Socials i d’Igualtat de la UGT de Tarragona i Delegada del Baix Penedès.