.

.

TOTS 21


El president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, avui a Reus. Foto: Cedida

El president de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha demanat “més efectius policials a Reus, tant de policia local com de Mossos d’Esquadra, per afrontar els problemes de seguretat, de baralles, de tràfic de drogues i d’okupes”. Durant una visita a la ciutat, acompanyat del diputat provincial de Tarragona, Pere Lluís Huguet, i la portaveu del grup municipal de Cs a l’ajuntament, Débora García, Carrizosa ha assegurat que no es pot “deixar el discurs de la seguretat en mans de la dreta o extrema dreta populista” i ha afegit que “no hi ha res més progressista que garantir la llibertat de tots els ciutadans”.

El president taronja també ha sol·licitat la baixada dels impostos municipals i la neutralitat de l’edifici de l’ajuntament on hi ha un llaç groc. Carrizosa ha denunciat que les banderes oficials “estan ridículament ocultes i haurien d’onejar amb tota normalitat” perquè “representen a tots els ciutadans de Reus, pensin com pensin”.

En referència a la reunió de l’anomenat ‘Consell per la República’ d’aquest dissabte al sud de França, s’ha mostrat “preocupat” perquè “Puigdemont diu que ell és el govern legítim i ningú de la Generalitat el desautoritza” i perquè “apel·la a un ministeri lliure d’exteriors per parlar amb els russos i fer acords amb els partits d’extrema dreta europea”. “M’imagino a endollats de l’entorn de Puigdemont viatjant i menjant gratis com s’ha estat fent amb el Diplocat a compte dels catalans” ha manifestat. El líder taronja ha demanat a Aragonès que es pronunciï sobre les declaracions de Puigdemont perquè “l’única legitimitat que hi ha a Catalunya neix de les urnes i no dels cenacles que munti un fugit amb diners d’origen incert o desconegut”.

Finalment, el líder de la formació liberal ha criticat un diputat d’ERC que s’ha mostrat contrari a l’enviament d’armes a Ucraïna i ha assegurat que els partits socis de Sánchez, com ERC o Podemos, “estan jugant i fent política dient ‘No a l’OTAN’ i ‘No a la Guerra’ quan els ucraïnesos estan demanant desesperadament ajuda militar per evitar ser massacrats”. “Dir ‘No a les armes’ és demanar-los que es rendeixin i els ucraïnesos no volen rendir-se”, ha sentenciat.