.

.

TOTS 21


El ferit és el president d’ERC a Tarragona, Sergi Albarran, que ha rebut set punts de sutura.

L’agredit és Oriol Aymat, conegut músic del grup Blaumunt que ha presentat ja denúncia per les lesions. El seu conjunt ha hagut de de suspendre actuacions.

La Policia Nacional ha carregat prop de les dues del migdia contra els manifestants que protestaven per la seva entrada al col·legi electoral de l’IES Tarragona i ha provocat almenys un ferit. La intervenció tenia com objectiu retirar els urnes.

Justament, el ferit és president d’ERC a Tarragona, Sergi Albarran, que ha rebut set punts de sutura.

Els agents han actuat quan procedien a transportar les urnes cap a les furgones policials que tenien aparcades i custodiades a la Imperial Tarraco. Centenars de ciutadans els envoltaven amb crits de “Votarem” i ‘Fora les forces d’ocupació”, avançant seguint les passes de la seva retirada pel carrer Estanislau Figueres i posteriorment per la banda d’inici de la Rambla Nova de la Imperial Tarraco.

Tot just quan s’han vist apartats de les furgones i de l’espai de seguretat que els propocionaven els agents situats  al voltant dels vehicles, un tret a l’aire (seguit d’un segon) que semblava bé de fogueig o d’una arma amb bala de goma ha estat el senyal per inciar una actuació que ha acabat prop de dos minuts més tard entre gent espantada fugint, altres colpejats i escenes de gran tensió amb els manifestants, que els han titllat d'”assassins”. Almenys un dels agents ha encanonat als tarragonins presents amb el fusell de pilotes de goma, sense arribar a disparar-lo.