.

.

TOTS 21


Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, estarà a Salou el proper 12 de desembre

El Teatre Auditori de Salou (TAS), acollirà el proper divendres, dia 12 de desembre, un acte informatiu sobre la independència de Catalunya i el dret a decidir, que comptarà amb la destacada presència de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell.

Acompanyaran la líder independentista en les diverses ponències de l’acte en Jordi Millà del Cercle Català de Negocis, l’Antonio Baños del col·lectiu Súmate i en Francesc Marc Àlvaro d’Òmnium Cultural. Tots quatre seran presents en la segona part de l’acte en una taula rodona que donarà resposta a totes les preguntes que prèviament hauran estat formulades pel públic assistent.

L’esdeveniment serà presentat pel mediàtic bateria d’Els Pets, Joan Reig, i oferirà algunes actuacions musicals i la projecció d’un audiovisual sobre la campanya ‘Ara és l’hora’, realitzada durant els darrers mesos al voltant del passat 9N.

Acte informatiu per ajudar a decidir

Aquest acte ha estat organitzat per l’ANC i Òmnium Cultural i ha comptat a més a més amb la col·laboració de Súmate. D’aquesta manera i basant-se en el gran pes específic  dels diversos ponents, es pretén fer arribar a tots els salouencs i salouenques els arguments a favor que Catalunya esdevingui un nou estat a Europa, així com  les respostes racionals i documentades als missatges de la por i de la confusió que dia rere dia ens aclaparen des dels diferents mitjans controlats per l’estat espanyol.

Segons Gil Cristià, coordinador de la Territorial de l’ANC a Salou, és aquest un moment ideal perquè totes aquelles persones que encara avui es mantenen indecises sobre el procés independentista puguin veure aclarits alguns dels dubtes que s’han anat generant en els darrers anys en el nostre país i que, de ben segur, poden intranquil·litzar-les. És, diu Gil Cristià, l’hora per a tots els ciutadans de Salou, tant els independentistes, com els contraris al procés i els indecisos, de disposar d’informació de primera mà per part de les persones i entitats que estan guiant aquest històric moviment de la societat catalana.