.

Carme Forcadell s'ha donat un bany de masses en arribar a Tarragona. Foto: Tarragona21

Carme Forcadell s’ha donat un bany de masses en arribar a Tarragona. Foto: Tarragona21

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcdell, la gran convidada a l’acte independentista de la Diada a Tarragona, ha tret pilotes fora sobre la petició que ha formulat el president de l’ANC, Jordi Sánchez, durant el seu parlament, en el sentit que encapçali el Parlament en el cas que sigui inhabilitada pel Tribunal Constitucional.

Forcadell ha dit a la premsa que “un cop més s’ha demostrat que els ciutadans de Catalunya són un poble cívic, que lluita pels seus drets al carrer. Es un dia perquè tothom celebri la Diada segons les seves conviccions”. Forcadell ha celebrat la “participació massiva” viscuda a les cinc ciutats, Tarragona entre elles.

Sobre el Constitucional, Forcadell ha afirmat que “el Parlament continuarà fent la seva feina i defentsant sempre el mandat democràtic dels ciutadans”. Ha negat que vagi a ser inhabilitada pel Constitucional, no pronunciant-se sobre si es rebel·larà sobre la decisió judicial o l’acatarà. Forcadell ha volgut estar present en l’acte en sí malgrat ser representant institucional.

/* JS para menú plegable móvil Divi */