.

.

TOTS 21


L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, inicia aquest dilluns, 13 de desembre, la tercera edició del programa ‘Convivències amb l’alcalde’. En aquesta ocasió, passarà quatre dies d’immersió total al barri de Xalets Quintana i la zona compresa entre la Riera Miró i el Carrer del Roser.

Dijous a la tarda, de 17.00 a 19.00 hores, tindran lloc les ‘Converses amb l’alcalde’ al Mas Miarnau, on l’alcalde atendrà sense cita prèvia els veïns i veïnes que s’hi apropin per recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania.

Amb una intensa agenda, durant aquests quatre dies, del dilluns 13 al dijous 16, l’alcalde, acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i regidors i regidores implicats en els àmbits que s’abordaran al llarg de les visites, farà un recorregut per les diverses zones per copsar en primera persona les necessitats i les inquietuds de la ciutadania vivint com un resident més.

Com ja es habitual en el format, farà recorreguts a peu de carrer; conversarà amb la gent; compartirà àpats amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; visitarà comerços i equipaments públics i assistirà a actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc.

Redacció