.

.

TOTS 21

Carles Navarro és enginyer Químic per l’Institut Químic de Sarrià (IQS) i màster en Direcció de Màrqueting per l’Escola Superior d’Administració d’Empreses (ESADE). Foto: Cedida

Carles Navarro, director general de BASF espanyola i màxim responsable de les activitats del Grup BASF en la península ibèrica, ha estat reelegit per unanimitat per l’Assemblea General de la Federació durant un període de dos anys. A més de ser el màxim representant de Feique, Navarro és president de la Comissió de Desenvolupament Sostenible i Medi Ambient de CEOE, i des de 2019 assumeix també la presidència del Saló Internacional Expoquimia, de Fira de Barcelona, el principal esdeveniment del sector químic al Sud d’Europa, que celebrarà la seva pròxima edició al setembre de 2021.

Al costat del president, ha estat revalidada la cúpula directiva de Feique amb la reelecció de 3 de les seves 4 vicepresidents: Joan Roget (Fedequim), José Luis Bernal (Repsol), Tomás Olleros (Farmaindustria) i el nou nomenament de Paloma Alonso (CEPSA Química). Com a Tresorer, continua al capdavant José María Revuelta (Nippon Gasos).

Enginyer Químic per l’Institut Químic de Sarrià (IQS) i màster en Direcció de Màrqueting per l’Escola Superior d’Administració d’Empreses (ESADE), Carles Navarro es va incorporar al Grup BASF en 1989 ocupant diferents càrrecs de responsabilitat en l’àmbit tècnic i comercial de BASF Espanyola. En 2004 assumeix la direcció general de poliuretans a Turquia. En 2009 torna a Espanya com a director comercial fins que és nomenat en 2013 president de BASF el Canadà, tornant a Espanya novament en 2016 ja com a director general de BASF Espanyola.

Redacció