.

Alejandro Fernández, en la seva recent conferència sobre la ciutat

El regidor socialista Carles Castillo i el diputat i també regidor, però aquest cop del PP, Alejandro Fernández, han coincidit avui a celebrar la represa de les obres de l’A-27, tot que amb matisos diferents.

El tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, s’ha congratulat que el Ministeri de Foment “compleixi amb els seus compromisos” i, “tot i que amb un retard important”, hagi decidit “continuar amb l’execució de l’A27”, entre El Morell i Valls. I ha afegit: “Es tracta d’una infraestructura bàsica per al desenvolupament del territori.  És una bona notícia, però hem de continuar treballant i reclamant que les obres continuïn, Tarragona necessita l’A27 fins a Montblanc.”

Al seu torn, el diputat al Congrés, Alejandro Fernández, ha valorat molt positivament l’anunci del Ministeri recordant que “el Govern d’Espanya està complint amb els compromisos que va adquirir amb Tarragona, iniciant aquesta segona fase de les obres”.

Alejandro ha recordat que “l’anterior govern del socialistes ens va deixar totes les obres aturades i les expropiacions per pagar, i en poc més de dos anys hem començat a pagar aquestes expropiacions, hem acabat la T-11, hem inaugurat el primer tram de l’A-27, i iniciem les obres del segon tram d’aquesta via”.

Per aquest motius, i parafrasejant les paraules de Mariano Rajoy a Rubalcaba, ha instat “als que ens van ficar en aquest pou” que “reconeguin que estem canviant les coses o que callin”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */