.

El regidor Carles Castillo

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona, Carles Castillo, haurà de declarar davant el jutge  el proper dia 26 de març, com a imputat, sobre  l’afer Highland, han confirmat fonts judicials. La justícia considera que hi podria haver hagut prevaricació per part del polític, segons informa larepublicacheca.com.

El passat dia 15 de maig, i segons va publicar la revista +Actual en la seva edició de juny, la magistrada Santísima Trinidad López ja va ordenar que s’investigués qui era el tinent d’alcalde responsable de les llicències urbanístiques i autoritzacions a l’octubre del 2007. Carles Castillo acumulava aquesta tasca amb la cartera de Seguretat Ciutadana.

La imputació sorgeix arran d’un escrit d’una tècnica de l’Àrea de Llicències on deixava palès que (…) “a la vista de l’informe emès pels serveis de la Guàrdia Urbana de data 11 d’octubre de 20017, i seguint les instruccions del tinent d’alcalde, conseller delegat en matèria de llicències urbanístiques i autoritzacions, no es redacta cap resolució ni es realitza cap actuació fins a una nova ordre”.

Aleshores, el regidor va assegurar que no tenia cap inconvenient a acudir als jutjats si la seva presència era necessària per esclarir aquest afer. Castillo negava l’existència d’amiguisme o tracte de favor. “Vaig demanar un parèntesis per estudiar i analitzar l’expedient i poder actuar en conformitat”.

L’ex regidora de llicències i germana d’un dels (ex) socis del pub, Begoña Floria, ha donat a entendre al mateix digital que la causa contra Carles Castillo acabarà sent arxivada.

(Seguirà ampliació)

/* JS para menú plegable móvil Divi */