.

.

TOTS 21


Carles Castillo a la presentació de la seva candidatura Foto: Tarragona21

Carles Castillo a la presentació de la seva candidatura Foto: Tarragona21

“M’adreço a tu per comunicar-te la decisió que he pres, conjuntament amb moltes companyes i companys, de presentar-me com a candidat a encapçalar la llista del Parlament de Catalunya per la circumscripció de Tarragona, territori que al nostre partit representen la Federació de Terres de l’Ebre i la Federació del Camp de Tarragona.”

Així comença la carta que Carles Castillo ha enviat als militants del PSC per donar a conéixer la seva idea de presentar-se per encapçalar la llista socialista a Tarragona a les eleccions del 27 S.

Castillo a la carta explica quines són les seves línies vermelles d’un projecte de canvi, segons ell, dins del PSC. Carles Castillo que la setmana passada es va presentar davant del mitjans com a candidat a ser el relleu de Xavier Sabaté al capdavant del PSC a les comarques tarragonines, ara ha demanat directament el suport del militants.

El fins fa poc conseller de l’Ajuntament de Tarragona, aposta per un PSC d’arrel, d’aquell que “torni al carrer, més combatiu i que es preocupi per la gent”.  El polític tarragoní vol aconseguir el suport de la militància a les assemblees que han de començar el pròxim dia 13. El partit descarta fer primàries, segons ha explicat Castillo, a causa del poc temps que hi ha per escollir el candidat.