.

.

TOTS 21


Carles Castillo anunciant la seva candidatura. Foto: Tarragona21

Carles Castillo anunciant la seva candidatura. Foto: Tarragona21

“Cal recuperar l’esperit combatiu del partit, hem de passar a l’acció i vull recuperar l’esperit combatiu, vull que ens aixequem davant les injustícies i recuperem el carrer”.
Així de contundent ha començat, Carles Castillo, la seva presentació com a candidat a encapçalar la llista del PSC a Tarragona, a les eleccions al parlament català el pròxim 27S.
El fins fa poc conseller a l’Ajuntament de Tarragona ha reconegut que l’ha convençut a optar a encapçalar la llista el fet de la negativa per bona part del partit a fer unes primàries per aquesta llista.
Carles Castillo ha parlat de començar un canvi important dins del partit per a canviar la idiosincràsia actual, segons ell, del PSC “deixem els grans temes extractes i passem a temes concrets. Alternatives concretes al rebut de la llum o pagar les matrícules de la universitat, és això el que la gent està reclamant” ha recordat Castillo.

El mateix Carles Castillo ha afirmat que està molest pel fet de poder fer primàries dins del partit i ha anunciat que en principi serà l’assemblea d’agrupacions en principi la que decideixi el candidat en cas de què hi hagi més llistes.
Castillo ha enviat també un missatge a altres companys que es vulguin presentar fent referència directe també a Xavier Sabaté fins ara cap de llista socialista a Tarragona “anar de dos amb Sabaté no seria el que estem buscant. Necessitem un canvi” ha remarcat Castillo. Xavier Sabaté ha estat el cap de llista del PSC en les darreres tres eleccions catalanes.
Pel que fa els possibles suports Castillo no ha volgut anunciar quin serà l’equip que l’acompanyarà i ha demanat al que ha anomenat com el seu “amic i alcalde” Josep Fèlix Ballesteros “neutralitat” per la bona salut democràtica del procés.
Carles Castillo ha anunciat que ja ha comunicat la seva decisió a Miquei Iceta, Josep Anton Burgasé i el mateix Josep Fèlix Ballesteros.
Les assemblees dins del partit començaran el 13 de juliol i al mes d’agost s’ha de decidir qui serà el candidat.