.

.

TOTS 21


Les campiones a Kiel. Foto: cedida

Les campiones a Kiel. Foto: cedida

Carla i Marta Munté es proclamen campiones fèmines de la Setmana Olímpica de Kiel en classe 29er. Les germanes regatistes del Club Nàutic Cambrils van fer un excel·lent Campionat, lluitant fins l’últim moment per les primeres posicions. Finalment, en la general, quedaven quartes.

Carla i Marta Munté arribaven el dia de Sant Joan a la ciutat alemanya de Kiel amb l’objectiu de mesurar-se les forces amb la resta de flota europea. Volien constatar el nivell actual. I han tornat amb molt bones sensacions respecte a la seva situació.
I és que després de 4 dies de regates, 16 proves i unes condicions de vent de tot tipus, han quedat quartes respecta a una flota de 89 embarcacions. Uns resultats que les encoratgen encara més a fer front a l’Europeu, que es celebra en dues setmanes a Holanda.

Els dos primers dies de competició es van fer les regates de qualificació, les quals, amb vent favorable, deixaven a les cambrilenques en segona posició i primera posició de la general. El tercer dia el vent va canviar, bufant més i acabant en tercera posició. Finalment el quart dia el vent va augmentar encara més i va fer que les germanes acabessin en quarta posició i primera fèmina.