.

Jaume Recasens, responsable del projecte, Francesc Roig, director de Càritas diocesana de Tarragona, i Laura Roigé, portaveu de la Cambra de Comerç

Càritas Diocesana de Tarragona va presentar ahir a la Cambra de Comerç de Tarragona un nou projecte solidari que pretén implicar els agents econòmics en la tasca social que realitza.

Sota el lema ‘Empreses amb cor’, Càritas proposa a les empreses una nova fórmula de col·laborar amb l’entitat d’una manera més viva i estreta. Aquestes fórmules de col·laboració possibles són molt àmplies, van des de la inserció laboral o la formació de les persones ateses per Càritas, la difusió de la problemàtica social més propera, les donacions, la cessió de temps dels treballadors de les empreses participants, entre altres.

“Aquesta col·laboració ajudarà a crear una relació més directa amb el col·lectiu empresarial i institucional i suposarà per a les empreses/institucions afavorir positivament la seva imatge pública, la qual es reconeixerà per part de l’entitat al formar part del col·lectiu Empreses amb cor”, assegura l’ONG.

/* JS para menú plegable móvil Divi */