.

.

TOTS 21


El president del CSD, Miguel Cardenal

El president del CSD, Miguel Cardenal

El president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, que la setmana passada es rentava les mans sobre la polèmica dels Jocs, ha atribuït avui l’alarma per la possible suspensió dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 a la proximitat de les eleccions. Cardenal ha assegurat avui que no hi ha hagut cap circumstància que permeti canviar el judici d’aquesta manera.

Cardenal ha afirmat que fa dues setmanes va estar a Tarragona en una reunió en la qual la celebració es donava per segura. El màxim mandatari del CSD ha afirmat que el president del CSD que no entén què ha canviat des d’aleshores i creu que pot ser causa de la proximitat de les eleccions. Cardenal s’ha referit al tema durant una compareixença per exposar les previsions davant els Jocs Olímpics de Rio.

Ha reiterat que l’aportació del CSD, que ha estat compromesa i signada, s’ha lliurat ja i ha insistit que va signar el conveni amb l’alcalde fa amb prou feines quinze dies. Per això el “crida molt l’atenció” que s’estiguin pensant cancel·lar els Jocs al juliol.

La setmana passada el COE va llançar un avís sobre la possibilitat que els Jocs siguin retirats a Tarragona si no arriben els nou milions que falten. L’alcalde Josep Félix Ballesteros va indicar que no es planteja l’anul·lació, però que falten diners i que la situació d’un govern de l’Estat en funcions no ajuda.