.

Una instantània de Carburos Metálicos

Carburos Metálicos, companyia líder en el sector de gasos industrials i medicinals a Espanya que forma part del grup Air Products, s’ha convertit en nou patró de la Fundació Empresa & Clima, creada en 2008 i referent sostenible per a les empreses nacionals i internacionals davant les necessitats i dubtes originats pel canvi climàtic i els seus efectes directes i indirectes.

Com a Patró de la Fundació Empresa & Clima, Carburos Metálicos serà membre d’una plataforma i col·laborarà en la formulació de polítiques mediambientals, participarà en la presa de decisions estratègiques i formarà part d’un grup d’empreses amb un interès comú en la lluita contra el canvi climàtic per a fer d’aquesta fundació un actiu en el seu balanç.

Tal com apunta Miquel Lope, director general de Carburos Metálicos, “per a Carburos Metálicos, ser patró de la Fundació Empresa & Clima és una oportunitat per a col·laborar de manera col·lectiva en els reptes mediambientals que tenim com a societat“.

Així mateix, Lope assenyala que “la sostenibilitat és la nostra estratègia de creixement. El nostre major propòsit és reunir les persones que col·laborin i innovin per a oferir solucions als majors reptes energètics i mediambientals i així crear un futur més net”.

Per a Elvira Carles, directora de la Fundació Empresa i Clima, “comptar en el nostre Patronat amb Carburos Metálicos, una multinacional que opera en desenes de sectors i per a milers de clients, ens permetrà compartir els eixos mediambientals d’una empresa líder que està desenvolupant una clara aposta mediambiental“. Elvira Carles ha destacat també que “aprendrem molt de les mesures de transició energètica que estan realitzant en els seus diferents projectes”.

Compromís de sostenibilitat ‘Third by’30’

Carburos Metálicos té entre les seves línies d’acció estratègica l’impuls a tecnologies clau per a accelerar la transició a un futur més net i sostenible a través de la captura de carboni i l’ús de l’hidrogen per a la indústria i la mobilitat, en línia amb el seu propi compromís de sostenibilitatThird by ’30‘, que suposarà reduir la intensitat de les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle (GEI) de les seves operacions en un terç per a 2030, com a pas previ a la neutralitat en carboni en les seves operacions per a l’any 2050.

Això es concreta en una oferta de productes i serveis cada vegada més sostenible que la companyia proveeix a més d’una trentena de sectors de la indústria. Així mateix, les inversions del Grup dirigides a la transició energètica es concreten en alguns dels majors projectes d’hidrogen verd i blau a escala mundial.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */