.

L'equip Sub10 del Rugby Tarragona

Els infantils vencen a Sant Cugat B

Aquest dissabte 22 de febrer els Infantils del Rugby Tarragona van vèncer al Sant Cugat B amb un resultat de 19 a 26.

Els Sub 16 jugaven un partit molt important, ja no tant pel resultat, sinó pel fet que van jugar els mateixos jugadors que tant han patit durant el començament de la temporada i que tal com van demostrar, s’han refet de les patacades que van rebre, i com s’han refet!

Van guanyar al Sant Cugat B, un partit on es jugaven la 4a posició i amb això la possibilitat de jugar una de les semifinals, però cal tenir en compte que a falta d’un partit de la lliga regular, encara està tot per decidir.

Tal i com ens tenen acostumats, els Voltors, van començar bastant fluixos, i el Sant Cugat amb un joc molt ordenat i bons placatges es va avançar en el marcador. El partit es posava dificil, els Voltors no podien fer el seu joc, el Sant Cugat continuava jugant molt a prop de la linia de 22 del Rugby Tarragona, però a poc a poc, els tarragonins es van anar refent i van començar a avançar metres fins a convertir una marca que ens va posar per davant al marcador, 5 – 7. Però Sant Cugat no va afluixar i va arribar al descans 12-7 en contra que a la represa es va convertir ràpidament en un 19-7. Tot indicava que ja no tiraríen el partit endavant.

Però, els Voltors, van treure la seva rauxa, i jugant molt concentrats i donant-ho tot, van aixecar el partit. Els últims 20 minuts van ser d’una gran intensitat, bona defensa i bon moviment de la pilota, aprofitant les bandes. Recolzats en tot moment pels seus entrenadors i els pares i mares que els van acompanyar, van acabar guanyant el partit amb el resultat final de 19-26.

Jornada plena de l’Escola del Rugby Tarragona

Per altra banda l’Escola del Rugby Tarragona va viure una fantàstica jornada que s’inicià a les 10’30 del matí amb una trobada amb jugadors i jugadores de dos clubs més: CN Poble Nou i XV del Vallès, que acudiren al Complex Educatiu de Tarragona amb jugadors des de Sub6 fins a Sub14. Un centenar de nens i nenes gaudiren amb el nostre esport. Els més petits jugaren partidets que es van muntar entre els tres clubs i dels més grans, els Sub 14, van jugar els de Tarragona i els de XV del Vallès, encontre que finalitzà amb una victoria dels joves Voltors per 57 a 0.

Tot plegat constituí un petit assaig del que serà la X Trobada d’Escoles Ciutat de Tarragona que es farà el proper dissabte 8 de març de 2014 a la qual estan ja inscrits: Sant Cugat, Sitges, Barça, CAU València, Taus d’Amposta i Tarragona.

L'equip sub18 de la selecció catalana fent el passadís als seus companys de Sub21 abans del partit contra Astúries.

Triomf de la selecció catalana a Astúries amb la participació de 5 Voltors

El mateix dissabte va tenir lloc també a les instal·lacions de Las Mestas (Gijón) els partits de les seleccions catalana i asturiana en categoria Sub18 i Sub21 corresponents a la tercera jornada del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

El partit dels Sub18, que finalitzà amb una contundent victòria dels catalans i un marcador 0-75, comptà amb la participació de tres jugadors del nostre Club: Nico Francisquelo, que va jugar tota la primera part i un quart de la segona i Xavi Beltrán i Pau Moreno (que va fer dos assajos) que jugaren tota la segona. Aquest resultat garanteix jugar el partit per obtenir el tercer o quart lloc del campionat.

El partit dels Sub21, força més renyit, amb dues expulsions i un resultat de 6-41, comptà també amb els nostres jugadors Javi Orbaneja i Guillem Grau que jugaren alguns minuts a la segona part del segon temps. També formaven part de l’equip tres exjugadors del Rugby Tarragona: Ruben Sanz, Marc Martorell i Fede González. La victòria en aquest matx condueix aquest equip de Sub21 de ple cap a la final que es jugarà properament.

Recordem que en la primera jornada del campionat que es va jugar al camp de la Feixa Llarga a l’Hospitalet, el Sub18 de València va guanyar amb un 19 a 13 als catalans, per contra, el Sub21 de Catalunya va vèncer amb un 22 a 0 als valencians.

Derrota del Primer Equip sènior contra Barça B

Ahir diumenge 23 de febrer el Primer Equip Sènior del Rugby Tarragona disputà el partit corresponent a la catorzena jornada de lliga de Primera Catalana contra el poderós Barça B. Tot i que els Voltors començaren amb molta empenta varen acabar derrotats.

En el camp de la Teixonera els Voltors s’han enfrontat al Barça B. La primera part va començar amb una gran empenta dels Voltors i fruit d’això el Tarragona es va avançar en el marcador en un xut per cop de càstig, gairebé des de mig camp. No obstant els barcelonins no es varen espantar i durant els primers vint-i-cinc minuts el joc va estar molt igualat. Malgrat tot els barcelonins varen saber aprofitar les errades dels Voltors i es posaren en un 12-3 que els donà un petit avantatge.

Aleshores els tarragonins, aprofitant la relaxació dels del Barça varen remuntar fins a un 12-13 que els posava davant en el marcador, però una petita falta de concentració aprofitada pel Barça va fer acabar la primera part en un 17-13 que tornava als barcelonins l’avantatge. Llavors l’equip blaugrana, veient la igualtat en el marcador va canviar 6 jugadors durant el descans per tal de refrescar l’equip.

En la segona part, fruit del cansament acumulat en els Voltors, la falta de refrescos i les lesions, combinat amb que l’equip blaugrana, coneixedor d’aquestes circumstàncies va començar a jugar a la mà, esborrant del camp els tarragonins. A les acaballes del partit, amb un marcador desfavorable per 76-13; els Voltors varen treure forces i varen aconseguir una marca, que deixava el marcador en un 76-18, però demostrant que els tarragonins, tot i les circumstàncies no es rendeixen mai.