.

.

TOTS 21


L'atleta Judit Simó, de relleu 4 x 200

El proper dissabte 15 de febrer, es disputa a Sabadell la jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de relleus de pista coberta, amb la participació dels equips infantils masculí del Nàstic, format per Iñigo Andreu, Javier Fernández, Oualid Elattar i Eloi Blasco, i el femení, format per Laura Centella, Judit Simó, Ana Manzanal i Nerea Ramos.

També a Sabadell es disputen els Campionats de Catalunya Absoluts amb una important participació d’atletes del Nàstic: Jordi Anguera, als 60 m; Joan Carles Blanch, als 800m; Jordi Hernández, en llançament de pes; Alba Feliu, als 400m, i Maria Campabadal, al salt de llargada. Els cinc tarragonins competiran englobats amb l’Agrupació Atlètica Catalunya i són de les  categories juvenil i  júnior, el que suposa un mèrit afegit.

Des del Nàstic es vol destacar la joventut dels atletes i la seva projecció vers el futur, al mateix temps també posar de manifest la feina dels tècnics i dels  mateixos esportistes conjuntant els valors de l’esport amb la formació.