.

.

TOTS 21

La Pobla de Montornès tornarà a acollir després de l’aturada de l’any passat a causa de la Covid-19 el Campus multi-esport de Setmana Santa 2021, organitzat pel Torredembarra Bàsquet Club, dirigit els nens i nens nascuts entre els anys 2007 i 2016, informa l’Ajuntament.

Es portarà a terme del 29 de març a l’1 d’abril i comptarà amb tots els protocols sanitaris contra la Covid-19. Per a més informació podeu contactar a través del correu electrònic: torredembarrabasquetclub@gmail.com.

Els horaris són els següents: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 hores (Pavelló Municipal La Pobla de Montornès i en cas d’obres a la Plaça La Bassa). El preu és de 30 euros.

La inscripció i el pagament en efectiu es farà el divendres 26 de març de 18 a 20 hores en el Pavelló Municipal de la Pobla de Montornès. Es recomana portar la quantitat justa i la inscripció omplerta. Per fer la inscripció també caldrà portar una fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant. Els participants al campus han de dur roba còmoda i bambes per fer esport, l’esmorzar i una ampolla d’aigua. No es podrà compartir. Al campus es faran exercicis, jocs i competicions de diferents esports.