.

Càmpings Tarragona Ciutat també estarà present el 25 d'abril a la presentació prevista al Museo Arqueológico Nacional de Madrid

Càmpings Tarragona Ciutat també estarà present el 25 d’abril a la presentació prevista al Museo Arqueológico Nacional de Madrid

L’Agrupació Càmpigs Tarragona Ciutat ha renovat en aquest 2019 el seu suport a Tàrraco Viva, que ja s’ha presentat la seva nova edició a Tarragona i Barcelona. Els set càmpings integrants de l’associació (Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de l’Mòra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia) es faran càrrec el proper mes de maig i durant tres setmanes de l’allotjament de mig centenar d’actors, tècnics i equips de producció que participen en els espectacles de reconstrucció històrica.

En total sumen més de 500 estades en semi-mòbil i bungalows de l’entorn de la Platja Llarga i La Mòra-Tamarit, que suposen una aportació en espècies que ronda els 20.000 euros. Més de 30 entitats culturals de la ciutat participen en la creació d’activitats i són prop de 1.000 les persones integrades en grups de recreació i altres entitats vinculades directament al festival.

El president, Agustí Peyra, i el vicepresident, Marc Francesch, han acompanyat la consellera Begoña Floria i el director del festival de reconstrucció històrica, Magí Seritjol, durant les recents presentacions als mitjans de Tàrraco Viva, dedicat aquest any al món urbà de l’antiguitat clàssica, amb especial atenció a les ciutats romanes però també a ciutats gregues i de l’antic Egipte. 

Càmpings Tarragona Ciutat també estarà present el 25 d’abril a la presentació prevista al Museo Arqueológico Nacional (MAN) de Madrid amb la recreació històrica ‘TABULARIUM: El Big Data dels romans’. Tarraco Viva, amb 427 actes programats, es desenvoluparà en 30 espais de la ciutat i el territori.

A més d’oferir suport logístic i allotjament, Càmpings Tarragona Ciutat va patrocinar en anteriors edicions demostracions divulgatives de com eren els campaments de les legions romanes i com es muntaven els papilio, les botigues militars de campanya d’oficials i soldats, que es podrien considerar els primers ‘campistes’ de la història per la sofisticació dels seus mètodes.

Amb 9.700 places, els set establiments que integren l’agrupació Càmpings Tarragona Ciutat tripliquen la capacitat hotelera de la capital i s’han convertit, amb un important creixement en els últims anys, en una de les principals portes d’accés al territori.