.

El president del Consell Comarcal, en una visita a una escola

El president del Consell Comarcal, en una visita a una escola

El Consell Comarcal del Tarragonès realitza un seguit de xerrades a les escoles de la comarca per tal de fomentar i sensibilitzar els alumnes sobre la importància del  reciclatge dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE); una campanya que s’està desenvolupant previ conveni entre el CCT i els Sistemes Integrats de Gestió dels RAEE.

Aquest dimarts, un tècnic del Consell Comarcal del Tarragonès ha visitat el Col·legi Voramar de Salou, en el que ha realitzat dues xerrades als alumnes de 6è i 5è sobre el reciclatge dels RAEE. La temàtica té a veure amb el desconeixement que té la població sobre com ens hem de desfer dels residus d’aparells elèctrics i electrònics i les conseqüències mediambientals que comporta la seva incorrecta manipulació.

Aquesta campanya inclou la realització d’unes cinquanta xerrades a diferents centres educatius distribuïts pels municipis del Tarragonès, la qual cosa permet arribar a més de 1.200 alumnes de la comarca.

El president del Consell Comarcal ha aprofitat per fer un seguiment directe de l’activitat, ha visitat l’escola i, acompanyat per la directora, s’ha interessat per les seves característiques especials. Posteriorment ha participat en la sessió formativa en la que els ha animat a tenir cura del medi ambient i a que es fessin portaveus d’aquesta sensibilització entre els seus familiars.