.

.

TOTS 21


Camilo Santiago, travessa la línia de meta. Foto: Marcos Cabrera

Laura Claveria, entrant a meta. Foto: Marcos Cabrera

Més de 2.000 runners i quasi 100 patinadors han participat aquest diumenge 1 de març a la 11a edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres han estat els saragossans Laura Claveria (01:24:24) i Camilo Santiago (01:04:19), que va ser subcampió d’Espanya en mitja marató.

Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres han sigut la atleta del FC Barcelona, Paula Hritiuc (00:39:42), i el que va ser campió d’Espanya en mitja marató, Jaume Leiva (00:31:00). En la distància de 5 quilòmetres, els primers classificats ha estat Tannia Quiros (00:20:42) i Roger Comellas (00:16:41). Per últim, en la modalitat de patinadors, que han recorregut una distància de 10 quilòmetres, els primers en arribar a meta ha sigut dos participants del club Roller Can Cuyas, Ivan Roldan (00:19:14) i David Camargo (00:19:58).

Els més petits també han pogut viure la experiència de travessar l’arc de meta de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils 2020 que, com a novetat, aquest any es situava a la Plaça de l’Ajuntament de Cambrils. Més de 100 nenes i nens, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, han completat un recorregut de quasi un quilòmetre. Tots els infants participants han rebut la medalla de la edició d’aquest any i un obsequi d’un dels patrocinadors.

La Mitja de Cambrils s’ha adherit aquest any al programa d’esdeveniments esportius sostenibles “Esdeveniments amb Bon Ambient”. Gràcies a la col·laboració amb Coca-Cola, aquest any s’han eliminat uns 20.000 envasos de plàstic i s’ha donat tota la beguda en gots de paper.

Peugeot Joaquin Oliva s’ha sumat un any més com a title sponsor de la prova i ha aportat vehicles 100% elèctrics amb l’objectiu, a més de donar suport als més de 2.000 corredors, de ser respectuós amb el medi ambient en l’ús d’un vehicle que emet 0 emissions de CO2, 0 sorolls i 0 olors.

Un any més, la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils s’ha pogut seguir en directe a través d’una pantalla gegant que estava instal·lada a meta i per streaming a través de Facebook Live i la pàgina web de la prova.