.

El Punt del Voluntariat de Cambrils, per tercer any consecutiu, fa balanç del servei, coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, que se celebra avui, 5 de desembre.

Aquest 2017, un total de 27 persones s’han apuntat per participar en algun projecte de voluntariat a través del Punt, una xifra similar a la de l’any passat. Els voluntaris han estat derivats a 10 entitats de Cambrils.

L’Ajuntament ofereix aquest servei per informar, assessorar i orientar les associacions i el conjunt de la ciutadania pel que fa al voluntariat. Des del Centre Cívic les Basses  (carrer Sant Pere, 32), el Punt de Voluntariat compta amb tècnics de la Federació Catalana del Voluntariat Social i del Departament de Participació Ciutadana. L’horari d’atenció al públic és els divendres de 10 a 14 i els dimecres a la tarda amb cita prèvia.

El Dia Internacional del Voluntariat es va crear per al reconeixement de l’esforç de totes les persones que realitzen accions de manera desinteressada i solidària per tal de transformar la societat en què vivim i construir un món millor. Per celebrar el dia, des del Racó Viu del Voluntariat, al Centre Cívic les Basses, es realitzarà l’activitat ”Enreda’t! El voluntariat et transforma la vida”, consistent en la creació de xarxes solidàries amb propostes i desitjos.