TOTS 21

El primer trimestre de l’Escola de Natació començarà el 26 d’octubre. Foto: Ajuntament

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha presentat la Guia d’Activitats Esportives per la nova temporada d’hivern 2020-2021, que recull tota la informació sobre abonaments, activitats i cursets adreçats a tots els col·lectius de la població del municipi. La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que la voluntat de l’Ajuntament és promoure la pràctica de l’esport i acostar-lo a tots els col·lectius del municipi, des dels infants i joves fins a adults i gent gran, amb totes les mesures de protecció i prevenció.

La programació d’hivern i els nous serveis i activitats que s’ofereixen a persones i usuàries i abonades es pot trobar al web https://www.cambrils.cat/esports.

Recuperació de les sessions de natació

Amb el tancament de les instal·lacions esportives el passat mes de març per evitar la propagació de la Covid-19, es van deixar de fer els cursets de natació, entre altres activitats. Per aquest motiu, a l’inici de la temporada esportiva 2020-2021 (del 14 de setembre al 24 d’octubre) es faran les sessions de Recuperació del 2n Trimestre ajornades pels grups de Nadons, Tortuguetes, Cavallets Blancs, Cavallets Grocs, Dofins Blaus, Foques Taronges i Foques Vermelles. Les sessions seran el mateix dia/hora/grup que tenia assignat el nen/a durant el segon trimestre.

D’altra banda, el primer trimestre de l’Escola de Natació començarà el 26 d’octubre. Des d’aquesta mateixa setmana ja es poden tramitar les renovacions de les inscripcions i el 28 de setembre s’ iniciaran les noves inscripcions.

Activitats adreçades a gent gran

Pel que fa la col·lectiu de la gent gran, la programació ha començat el 14 de setembre amb els grups d’aquagym i gimnàstica de manteniment. Les activitats tindran un aforament limitat com a mesura per minimitzar el risc de transmissió del COVID-19. En l’activitat d’aquagym l’aforament màxim és de 18 persones per grup i s’han programat 10 grups. En la gimnàstica l’aforament màxim és de 30 persones per grup i s’han programat 6 grups. D’aquesta manera, s’organitzen dues tipologies d’ activitats que apleguen 360 persones per trimestre.

Mesures de prevenció

El departament d’esports de l’Ajuntament de Cambrils ha elaborat un pla de contingència per la reobertura de les instal·lacions esportives i la posada en marxa dels entrenaments i les activitats i servies per persones abonades i usuàries de les instal·lacions esportives.

Concretament, es prenen mesures com respectar la distància de 1’5m accés i cues, l’accés amb mascareta obligatori (durant la pràctica esportiva no és obligatori), la desinfecció de sabatilles amb catifa desinfectant, el control de temperatura ( no arribar a 37.3º), la declaració responsable que signa la persona usuària, el control del grup de convivència en les activitats (nom, DNI, hora entrada i sortida), el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic, l’accés a l’espai esportiu seguint el circuit marcat, la reorganització d’espais de les activitats dirigides, el seguiment i control dels aforaments i el temps màxim dels diferents espais i la neteja de material esportiu amb productes desinfectants a l’inici i final de cada activitat, entre altres.

Redacció