.

L’alcalde de Cambrils i el regidor de Cultura durant la presentació de la programació. Foto: Tots21

Nou concerts a la Cripta de l’Ermita i tres concerts al teatre del Casal. Aquesta és la programació de primavera del Concerts a la Cripta de Cambrils i que han presentat aquest matí l’alcalde del municipi, Alfredo Clúa, i el regidor de Cultura, Jordi Barberà.

La nova programació, liderada per Cambrils Cultura amb la col·laboració d’entitats de Cambrils, inclou la mostra de jazz i blues de l’associació La Mar de Jazz, una mostra que “cada any té més èxit de públic”, segons el regidor. Per altra banda, també s’han programat concerts de coral, amb l’actuació de la Coral Verge del Camí i els Cors Zaria i Zariagaz, de Rentería, com a grups convidats.

Barberà també ha volgut destacar els espectacles de Km0. “Tenim valors de qualitat a Cambrils que cal potenciar”, ha dit. En aquest sentit, La Mar de Jazz ha programat un concert d’Apel·les Carod Quartet i la regidoria de Cultura un de la jove pianista Astrid González, que comptarà amb l’acompanyament de Camerata XXI.

Enguany es mantenen els preus populars per als espectacles.

L’alcalde, Alfredo Clúa, ha destacat que es tracta d’una “programació brillant, altament recomanable i amb un alt nivell cultural“.

V.Tapias