.

Un moment de la presentació de la Fira Martítima de la Costa Daurada

La Fira Marítima de la Costa Daurada vol ser referent a Catalunya, però també a la resta del territori nacional i des de l’organització s’han sumat esforços per fer un esdeveniment nàutic complet, amb el qual els visitants puguin trobar el seu espai i productes.Aquest és un dels aspectes que ha destacat Joaquim Oliva, president del Club Nàutic de Cambrils, assegurant que gràcies al suport rebut per part de l’Ajuntament i les ganes de totes les empreses que formen part del comitè organitzador, “la fira s’ha preparat amb molta il·lusió”. L’organització, que aquest cop recau en el Club Nàutic, espera rebre entre 8.000 i 10.000 visitants.

La fira oferirà la possibilitat de participar en diverses activitats, com xerrades, projeccions, exposicions o contractar la compra de serveis i activitats de moltes modalitats nàutiques, com vela, pesca, submarinisme, moto nàutica, caiac, paddle sup i vela tradicional. El gran nombres d’activitats triplicarà el que organitza el Saló Nàutic de Barcelona i està pensat per tots els públics, el general i l’especialitzat.

L’esdeveniment pretén endinsar tothom al món de la nàutica, “sent part indispensable del municipi”, privilegiat per poder oferir un ampli ventall d’oci, esport i diversió al mar. Una Fira al cor del port de la ciutat de Cambrils, fet del qual ha parlat Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils.

Dalmau ha subratllat que el Port de Cambrils “és l’únic de Catalunya totalment integrat a la població”. Però la fira és també econòmica; Oliva ha recordat que el moviment de diner associat a les activitats nàutiques està creixent al país i que justament aquestes activitats generen riquesa al municipi. “Apostem per la capitalitat nàutica de Cambrils”, ha afirmat. La fira concentrarà a Cambrils l’oferta naùtica en tos els vessants: venda, reparació, xàrter, lleure,…

En l’esmorzar de presentació fet avui a la premsa també han intervingut Carme Cros, regidora de Promoció de ciutat; Joan Albert Campos, president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, i Fabián Escudé, gerent del Club Nàutic Cambrils. També hi han estat presents algunes de les empreses i entitats organitzadores i participants.

Xàrter, submarinisme, ‘fly board’, motos d’aigua,…

La Fira Marítima s’inaugurarà divendres 16 de maig a les set de la tarda. Abans, però, ja hi haurà hagut activitat a la carpa, anomenada per l’ocasió “Aula del mar”. Allà, durant les tres jornades, s’hi faran diverses xerrades.

I l’exterior tindrà espai per les activitats nàutiques, xàrter, submarinisme, pesca, nàutica tradicional, motos d’aigua i fly board, activitats de l’estació nàutica i salvament marítim. A més, hi haurà parc infantil, servei de bar restaurant o un concert.

La Fira Marítima es podrà visitar divendres a la tarda i dissabte i diumenge de les deu de la nit a dos quarts de tres de la tarda i de dos quarts de cinc de la tarda a les nou del vespre.

Per a més informació accediu a aquest enllaç.

/* JS para menú plegable móvil Divi */