.

Imatge de la nova executiva. Foto: Cedida

Dins del procés de la III Assemblea Nacional de Catalunya en Comú, és preceptiva la renovació dels organismes de direcció de la formació. Per això es va convocar a finals de desembre el procés d’elecció de l’executiva local dels comuns de Cambrils, òrgan que ha de treballar en els propers mesos per consolidar la formació de cara als reptes electorals dels pròxims anys, especialment les municipals.

Finalment es va presentar una única llista dins dels terminis establerts. Tal i com estableixen els estatuts de Catalunya en Comú, es va convocar una assemblea presencial i els assistents van aprovar per unanimitat la candidatura, que constava de les següents persones: Rosita Martínez, Jordi Barberà, Maite Garcia i Salvador Matas. Rosita Martínez i Jordi Barberà seran a partir d’ara els nous coordinadors de Cambrils en Comú així com els portaveus oficials de la formació.

Cambrils en Comú, segons afirma en una nota de premsa feta pública aquest dijous, “vol recuperar i mantenir la tradició de l’esquerra transformadora que ha tingut durant la democràcia representació al consistori cambrilenc, primer com a PSUC, Iniciativa-Verds, ICV-EUiA i posteriorment amb la fórmula més amplia de l’Assemblea de Cambrils, formació municipalista que va obtenir un regidor durant el mandat 2015- 2019 i que en les passades eleccions va quedar a les portes de tornar a entrar al consistori”.

Des de la formació es fa “una crida a la unitat, especialment a Podem Cambrils, per buscar aquest punt d’unió que permeti avançar amb fermesa i evitar que el vot de l’esquerra transformadora es quedi sense representació al consistori”. L’aposta per la unitat és total per aconseguir que les esquerres retornin al consistori cambrilenc. “Amb les lliçons apreses en les darreres eleccions municipals, en què l’excessiva dispersió de les llistes presentades junt amb el fraccionament de darrera hora del nostre espai electoral va impedir obtenir bons resultats, des de Cambrils en Comú volem fer un treball centrat a nivell municipal, que busca sumar forces per a bastir una alternativa a les properes eleccions municipals”, assenyalen els nous coordinadors.

Crida a participar a Cambrils en Comú

Des dels comuns s’invita a tots els que “tinguin ganes de treballar per la unió de l’esquerra a sumar-se al projecte. Poden contactar amb Cambrils en Comú a través del mail encomucambrils@gmail.com i també dels diferents perfils a les xarxes socials (facebook, twitter i instagram)”.

https://www.facebook.com/CambrilsenComu

https://twitter.com/CeC_Cambrils

https://www.instagram.com/cambrilsencomu/

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */