.

.

TOTS 21


Presentació del calendari gastronòmic.

Presentació del calendari gastronòmic.

Aquesta és la primera vegada que el Patronat de Turisme i la Regidoria de Promoció Econòmica elaboren un calendari amb totes les propostes ordenades mes a mes, per donar visualització a les nombroses iniciatives que s’han posat en marxa en els últims tres anys, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament, la Confraria de Pescadors, la Cooperativa Agrícola i l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria. Aquestes noves propostes, que s’han afegit a les ja consolidades Jornades de la Galera, han tingut molt bona acollida i han superat les expectatives inicials.

Els 10.000 exemplars que s’han publicat del calendari es distribuiran des de l’Ajuntament, el Patronat de Turisme i els restaurants interessats. L’objectiu és desestacionalitzar el turisme i reforçar Cambrils com a capital gastronòmica promocionant la singularitat i l’excel·lència de la seva oferta, des del punt de vista de la restauració i els productes de proximitat.

Així mateix, l’Ajuntament estima que durant el 2013 han estat molts milers els menús servits en el marc d’alguna de les jornades gastronòmiques organitzades, fet que demostra el gran impacte exterior d’aquestes i beneficia tant a la imatge del municipi com al sector econòmic primari, principal proveïdor de producte de proximitat, i al sector terciari, que engloba als restaurants. Tanmateix, comerços i diferents establiment també constaten un augment de la presència de persones la municipi, sobretot als caps de setmana.

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cros; el regidor de Turisme, Xavi Martí, el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria Pep Pellicer, han presentat el calendari gastronòmic de Cambrils, que agrupa les principals cites anuals del municipi.