.

Imatge d’una anterior edició de la Festa de l’Esport de Cambrils

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils acollirà el proper divendres, 23 de febrer, a les 19:30 hores, el lliurament de reconeixements en homenatge a la promoció de l’activitat física i als resultats assolits per les entitats i esportistes individuals durant la temporada esportiva passada i/o any natural 2017. La Festa de l’Esport està organitzada per l’Ajuntament de Cambrils i és una vetllada dedicada a l’esport local que, amb el seu esforç i dedicació, fa possible que Cambrils sigui un dels líders territorials en nombre de clubs, esportistes i activitats organitzades.

A Cambrils hi ha 28 entitats esportives que participen en competicions i campionats comarcals, territorials, nacionals, estatals i internacionals, tant en modalitats individuals com col·lectives. A més, moltes d’aquestes associacions i alguns esportistes formen part de l’elit esportiva catalana i alguns, fins i tot, mundial.

La gala començarà amb el lliurament de les distincions honorífiques per a totes les entitats esportives de Cambrils. A continuació, es faran els reconeixements especials als esportistes nombrats per les entitats, tant pel mèrits i fites assolides en l’anterior temporada com per les seves bones trajectòries. Finalment, també es retrà homenatge als esportistes cambrilencs que per les seves disciplines no formen part de cap entitat de vila però que tenen una trajectòria esportiva de referència i exporten el nom de Cambrils arreu on competeixen.

Aquest any, com a novetat, també es lliuraran distincions per aquelles empreses i clubs que fomenten l’esport i el municipi de Cambrils a través del turisme esportiu. Cal recordar que Cambrils va aconseguir el 2013 el segell de Destinació de Turisme Esportiu, certificació atorgada als municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport. Actualment el turisme esportiu al municipi mou més de 30.000 esportistes l’any i s’organitzen més de 70 esdeveniments esportius, organitzats per les entitats locals, empreses i altres agents.