.

350 bicicletes no deixaran de pedalar, durant 5 hores, per recaptar fons per la investigació del càncer infantil.

El dissabte 8 de setembre, de 17h a 22h, al Passeig de les Palmeres de Cambrils, tindrà lloc la 6 Pedals Non Stop, un esdeveniment de cycling organitzat per l’Associació Solidaria Pedals Non Stop amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

Un total de 350 bicicletes es pedalejaran durant 5 hores amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació del càncerinfantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.Segons el Regidor d’Esports, el Sr. Josep Maria Vallès, “a dia d’avui ja s’ha assolit el màxim d’inscripcions, és tot un èxit solidari”.

Alhora, hi haurà dos punts de venta físics de merchandising, un de l’Hospital Sant Joanamb les famoses “polseres Candela”, i un altre estand on es podrà adquirir mertxandatge de Pedals Non Stop, en ambdós casos els fons recaptats són per la investigació del càncer infantil.

Cambrils, destinació de turisme esportiu

Des de l’any 2013, quan Cambrils va aconseguir el Certificat en Destinació de Turisme Esportiu, segell de qualitat emès per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cambrils treballa de manera determinada en la potenciació dels esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esporti turisme.

L’organització d’esdeveniments esportius de renom i de nivell mundial reforça la imatge delmunicipi com a destí de turisme esportiu, publicitat directa dels serveis disponibles al municipiaixí com de les instal·lacions esportives existents.

També s’organitzen actesi esdeveniments esportius de caire solidari que tenen com a objectiu recaptar fons per algunes campanyes, malalties, organitzacions i altres.