.

Aquest dimecres s'ha presentat el festival

Aquest dimecres s'ha presentat el festival

Sis grups de rock actuaran a la primera edició del festival Musikastrum de Cambrils, que se celebrarà aquest divendres de les 9 de la nit fins a 3 de la matinada al passeig de les Palmeres. El concert està organitzat per l’Associació de Músics de Cambrils amb la col·laboració de l’Ajuntament, que hi destina 4.000 euros. La regidora de Joventut, Laura Mellau, i els representants de l’Associació de Músics de Cambrils, Erik López (president) i Iris Gutiérrez, han presentat aquest matí el cartell del nou festival.

En primer lloc, Mellau ha agraït a l’associació la nova iniciativa, a la que augura un gran futur, i l’ha emmarcat en  les activitats  del Pla Municipal de Joventut 2012-2015 per donar cabuda als músics cambrilencs, ja siguin formacions amateurs o que ja porten un temps a l’escena.

A continuació, López ha explicat que tots els grups participants tenen components de Cambrils, ja que Musikastrum vol recuperar l’esperit de la Mostra de Rock i del primer Cambrirock, un festival que va créixer fins a convertir-se en una referència a nivell estatal i que va celebrar la seva última edició el 2011. El president de l’Associació de Músics ha afirmat que es tracta d’un format humil que neix amb ganes de continuïtat. López s’ha mostrat emocionat de tornar-se a trobar al passeig de les Palmeres, on va començar tot, amb molts grups cambrilencs, alguns  vinculats a altres formacions que ja van actuar al Cambrirock.

El cartell

Per l’escenari del festival hi passaran el quartet de rock fusió Euler; els Udols, una banda formada a mitjans dels 90 que torna després d’una aturada de 17 anys; el heavy metal de Languedoc , el punk rock de Deluto, el grup  DFA i la colla d’amics de Zero, que van començar a tocar l’estiu del 2013 i ja van actuar el maig al concert jove de la Fira.