.

Unknown

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils acollirà aquest dissabte dia 27 de febrer, a partir de les 20:30 hores, l’entrega de reconeixements en homenatge a la promoció de l’activitat física i als resultats assolits per les entitats i esportistes individuals durant la temporada esportiva passada i/o any natural 2015. La Festa de l’Esport està organitzada per l’Ajuntament de Cambrils i és una vetllada dedicada a l’esport local que, amb el seu esforç i dedicació, fan possible que Cambrils sigui un dels líders territorials en nombre de clubs, esportistes i activitats organitzades.

A Cambrils hi ha 28 entitats esportives que participen en competicions i campionats comarcals, territorials, nacionals, estatals i internacionals, tant en modalitats individuals com col·lectives. A més, moltes d’aquestes associacions i alguns esportistes formen part de l’elit esportiva catalana i alguns, fins i tot, mundial.

La gala començarà amb el lliurament de les distincions honorífiques per totes les entitats esportives de Cambrils. A continuació, es faran els reconeixements especials als esportistes nombrats per les entitats, tant pel mèrits i fites assolides en l’anterior temporada com per les seves bones trajectòries. Finalment, també es farà homenatge als esportistes cambrilencs que per les seves disciplines no formen part de cap entitat de vila però que tenen una trajectòria esportiva de referència i exporten el nom de Cambrils arreu on competeixen.