.

.

TOTS 21


Josep Maria González i Laura Roigé. Foto: Cedida

Josep Maria González i Laura Roigé. Foto: Cedida

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat la seva aliança per col·laborar en l’àmbit de la internacionalització. El conveni Premium, signat per Josep Maria González, director territorial Catalunya de CaixaBank, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la Corporació tarragonina en matèria de comerç exterior, que passen per l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que es programen a diversos països d’Àfrica, Àsia i Amèrica.

L’acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments d’internacional en àrees com vendes, estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

Josep Maria González, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Tarragona “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses del Camp de Tarragona”. Així mateix, ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia tarragonina.

Per la seva banda, Laura Roigé, ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que “amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de Tarragona i també amb aquelles amb interessos al territori, assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria”.