.

Calavera celebrant el seu gol contra l'Athlètic B. Foto:Nàstic

Calavera celebrant el seu gol contra l’Athlètic B. Foto:Nàstic

El cas Calavera ha escrit un nou capítol a Can Nàstic. El mateix jugador ha sortit en una roda de premsa convocada aquest dilluns. El lateral del planter ha parlat de la seva situació personal i d’un cas que va fer que el club grana prengués la decisió d’apartar el jugador del primer equip.

Jordi Calavera segons ha explicat ell mateix va decidir no renovar pel Nàstic després de rebre una oferta de l’Eibar de primera divisió “jo en tot moment volia renovar pel club i va arribar una trucada d’un club de primera. No podia deixar escapar l’oportunitat” ha dit Calavera.

Un Calavera que ha demanat disculpes al President, Josep Maria Andreu, al director esportiu, Emilio Viqueira i a l’afició si en algun moment s’han sentit malament pel seu comportament segons ha dit el jugador de Cabra del Camp “jo el que vull és sortir bé del club i volia demanar disculpes a la gent”.

El lateral dret grana s’entrena amb el filial i no pot jugar ni amb La Pobla ni amb el Nàstic. Tot i això i demanar disculpes el mateix Jordi Calavera ha dit que no està penedit de res “em penedeixo que les coses es podrien fer millor. Em penedeixo d’haver dit que volia renovar pel club de la meva vida que és el Nàstic però una oferta de primera no la podia rebutjar”

Calavera ha volgut agrair també la postura del club per intentar solucionar la seva situació tot i l’estira-i-arronsa que han mantingut els darrers mesos “el club sempre ha demostrat predisposició per desbloquejar la meva situació i això em serveixi per tornar a incorporar-me amb el primer equip”

El jugador tarragoní també ha dit que ja està solucionat el fet d’apartar al seu germà del juvenil del Nàstic i el Josep Calavera torna a jugar amb el conjunt grana.

Ara el futur de Calavera segueix sent incert després d’aquesta compareixença per intentar abaixar el to de la seva relació amb el club grana.