.

Una imatge de l’obra. Foto: Cedida

“Burundanga”, de Jordi Galceran, és la segona cita de la temporada teatral impulsada des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell. Què estem disposats a fer per amor? I què estem disposats a per donar per amor? Aquestes són les dues preguntes que intentaran resoldre els personatges que, sota la direcció de Borja Rabanal i Albert Doz, arriben aquest divendres 26 de gener a les 21 hores al Teatre Auditori morellenc.

La Berta, una jove estudiant, estàembarassada del Manel, el seu xicot, peròencara no s’ha atrevit a dir-l’hi. I és que no sap quèfer. Per no saber, no sap ni si el seu xicot l’estima de veritat. La Sílvia, la seva companya de pis, li ofereix la solució: Burundanga, la droga de la veritat, una substància que fa perdre la voluntat a qui la pren i provoca la sinceritat més autèntica. I la Berta descobreix no només el que pretenia esbrinar, sinóuna altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un enrenou de conseqüències imprevisibles.

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la segona obra d’una temporada 2024 que torna a subratllar l’aposta pel teatre, música en directe, circ i un ampli ventall de disciplines que culminaran amb el 9è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell.