.

.

TOTS 21


Els i les participants de l’escola Jujol

Per primera vegada l’escola Arquitecte Jujol dels Pallaresos està participant en els campionats territorials escolars d’atletisme que organitzen els Consells Esportius i la Federació d’Atletisme.

Aquest diumenge s’ha disputat la primera jornada atlètica a les pistes municipals de Torredembarra. La següent tindrà lloc a les pistes del Reus Ploms el pròxim 28 de maig.

L’escola Arquitecte Jujol presenta un equip de set atletes en categories de pre-benjamí i aleví, tant masculí com femení. Aquest diumenge, en el seu debut, han assolit 8 medalles amb quatre primers llocs, tres segons i un tercer.

Destaquen Rubén Paredes, que ha estat primer en els 60 metres llisos i salt de llargada aleví masculí; Noa Roig que ha guanyat la prova dels 60 metres llisos aleví femení; Ariadna Rigau que ha assolit la victòria en els 600 metres llisos aleví femení. Molt de mèrit han tingut Aran Ferré que ha fet un segon lloc en els 60 metres pre-benjamí femení. Sabana Vidaller també ha obtingut una excel·lent classificació en les dues proves que ha disputat.
Les altres dues competidores que s’incorporaran a l’equip en la jornada del 28 de maig seran Enia Mañé i Raquel de Haro.

Criden l’atenció aquests brillants resultats que són una bona tarja de presentació per l’aposta que ha fet els Pallaresos per l’esport amb l’organització de l’Eternal Running del 2 de juliol d’enguany. Esperem que aquestes joves promeses de l’atletisme escolar puguin donar, en un futur, tantes alegries com en el seu dia ho va fer Natàlia Rodríguez.