.

.

TOTS 21

El nou entrenador del primer equip, Borja San Miguel, amb el president de l’entitat, Robert Hernández. Foto: ADT
 

Aquest matí a les 11h a l’Hotel Tàrraco Park ha estat presentat el nou entrenador del primer equip, Borja San Miguel. A l’acte ha assistit l’entrenador i el president de l’entitat, Robert Hernández.

El president, ha destacat el fet d’haver tornat a categories nacionals nou anys després d’haver renunciat a la categoria LEB Plata, aconseguint de nou un equip semiprofessional. “Borja San Miguel és una persona que ve, com a mínim, amb molta il·lusió, desitjant que els resultats siguin els millors possibles”, el president i l’entrenador porten des del primer dia treballant en un repte que no serà fàcil, començant en gairebé un mes la Lliga EBA, i amb la Lliga Catalana EBA a dues setmanes. Ha acabat agraïnt al Borja que estigui aquí “i donar la benvinguda a un projecte que serà molt engrescador, molt il·lusionant, però que s’haurà de defensar dia a dia”.

Per la seva part, el nou entrenador s’ha mostrat “molt content d’estar aquí, després de quatre anys fora ja tenia ganes de tornar, i amb ganes de tornar a un projecte com aquest”, Borja es troba amb ganes, afirmant que es poden fer coses xules, també s’ha compromet a “treballar al màxim, amb el major tacte possible, per fer un projecte sostenible, no només en aquest any sinó durant un llarg temps”.

A les preguntes dels periodistes, Borja ha manifestat que ara mateix l’equip es troba en un procés de construcció, contruint el millor equip possible, assegurant que el que no es pot fer és “agafar dreceres”, sinó que s’han de seguir tots els pasos.

L’equip començarà a entrenar el proper dilluns, i disputarà el primer partit el dia 20 de setembre contra el CB Salou A.

Redacció