.

L'acte va comptar amb el sector de l'hosteleria i la restauració de Tarragona

L'acte va comptar amb el sector de l'hosteleria i la restauració de Tarragona

La DO Tarragona va reunir aquest dimarts 25 de febrer a l’Espai Turisme Tarragona més d’una vintena de professionals del sector de l’hosteleria i la restauració de la ciutat que van tastar els vins elaborats per 13 cellers de la DO Tarragona i també van tenir l’oportunitat de tractar i conèixer directament els enòlegs, responsables comercials o propietaris dels cellers que els van presentar al mateix temps la seva oferta enoturística.

Aquest primer workshop de la DO Tarragona va comptar amb el suport del Patronat de Turisme de Tarragona. L’acte va ser presentat pel gerent de Turisme de Tarragona, Carles Sanz, que va destacar la importància dels productes que ofereixen un valor afegit a l’oferta turística de la ciutat, com són els vins. També Àngels Collado, en nom del Consell Regulador, es va mostrar satisfeta per aquesta iniciativa que té com a objectiu millorar el grau de coneixement entre els professionals de càmpings, hotels o restaurants i els propis cellers.

L’acte va comptar, com dèiem, amb la presència de propietaris de restaurants, sumillers,  cuiners, representants d’empreses d’activitats turístiques, propietaris de càmpings o d’hotels de Tarragona ciutat. En aquest sentit, Xavier Jornet, president de l’Associació d’Hotels de Tarragona, va destacar el valor que pels seus establiments té “el fet de disposar d’un bon coneixement dels cellers del territori que ofereixen serveis d’enoturisme per poder guiar els nostres clients cap a destinacions singulars o atractives. A Tarragona hi ha molts visitants que busquen aquest tipus d’experiències i creiem que amb un millor coneixement de l’oferta enoturística, els podrem ajudar”, va concloure.

Es van tastar vins elaborats per 13 cellers de la DO Tarragona

Es van tastar vins elaborats per 13 cellers de la DO Tarragona

Els cellers que van participar en aquest workshop van ser Adernats-Vinícola de Nullers, Cellers Unió, Celler Pedrola, Biopaumerà-Vins Ecològics Helga Harbig, Celler Mas Bella, Molí de Rué, Vinya Janine, De Muller, Cooperativa de Bràfim, Vins Padró, Celler Mas Vicenç, Celler Mas del Botó i La Boella.

Tots els cellers es van mostrar molt satisfets per la iniciativa, especialment els nous cellers sorgits en els darrers anys que veuen en iniciatives com aquesta l’oportunitat ideal per obrir-se al mercat i conèixer nous possibles clients, tal i com va dir Noemí Poquet, del Celler Molí de Rué de Vinebre.

/* JS para menú plegable móvil Divi */