.

Un moment del certamen celebrat aquest cap de setmana

El Patronat de Turisme i l’Ajuntament de Salou, juntament amb les DOQ Priorat, la DO Montsant i la DOP Siurana, així com els propis cellers expositors de la fira han valorat de forma “molt positiva” tant l’afluència de visitants com la promoció que durant el cap de setmana han pogut realitzar en una destinació turística de primer nivell com és Salou en la primera edició d’El Priorat a Salou’.

Els organitzadors de la fira s’han mostrat satisfets “per haver assolit els objectius marcats de promoció de la comarca” i dels productes de gran qualitat del Priorat com són els vins de la DOQ Priorat i la Do Montsant, els olis de la DOP Siurana i altres productes com els embotits, la pastisseria i la mel, assegura l’Ajuntament.

El regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, s’ha mostrat “molt satisfet pels resultats i la capacitat d’atracció de la fira en aquesta primera edició” i ha assegurat que “esperem que es consolidi la fira i s’aprofundeixin les accions que provoquen sinergies entre el Priorat i altres territoris i Salou –com a capital de la Costa Daurada”.

Durant tres dies, més de 6.000 persones han visitat la fira i s’han servit més de 3.500 degustacions de les diferents varietats vinícoles presentades pels prop de 30 cellers i bodegues que han estat presents en aquesta primera edició.

Els visitants, també han pogut conèixer de primera mà els atractius turístics i paisatgístics que aquesta comarca ofereix. El Consell Comarcal del Priorat, el Museu de les Mines de Bellmunt de Priorat i el Parc Natural de Montsant han aprofitat la celebració d’aquest esdeveniment enogastronòmic per promocionar-se entre els visitants de la fira vinguts d’arreu de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’altres destinacions com Rússia, França o el Regne Unit.

/* JS para menú plegable móvil Divi */