.

Silvia Gutierrez en una de les proves

Silvia Gutierrez en una de les proves

Aquest diumenge es va  disputar a Sabadell el 19è Campionat de Catalunya Promesa en pista coberta, on dos representats del Club Atletisme Tarragona en categoria femenina van defensar els colors del club amb un gran paper.

Sílvia Gutiérrez va assolir medalla de plata a la prova de salt d’alçada, amb rècord de club inclòs, amb una fantàstica marca de 1,62 m. Sense descans va disputar la prova de 60 metres tanques on amb 9″34 aconseguia la tercera plaça.

Blanca Tortajada durant una de les proves

Blanca Tortajada durant una de les proves

Per la seva banda, la Blanca Tortajada assolia dues marques personals a les proves de pes i 60 metres llisos. A la primera, amb un millor llançament de 7,76 era 5ena i, també sense temps per descansar i en mig del concurs, aturava el crono en 9″14 a la prova de velocitat.

També a Sabadell, l’equip masculí juvenil de relleu 4×200, integrat per Sergio Marcos, Adolf Milla, Jesus Muñoz i Jan Sans es classificava en tercera posició en la primera de les semifinals. Tot i una excel.lent marca de 1.38.71, no aconseguien el pas a la final, i acabaven la prova amb el desè millor temps de tots els participants.

/* JS para menú plegable móvil Divi */