.

La durada de l'adjudicació és de 3 anys, prorrogable a dos més, amb un preu de 45.084,60 €

La durada de l’adjudicació és de 3 anys, prorrogable a dos més, amb un preu de 45.084,60 €

L’empresa Blue Alfa Safety SL s’encarregarà del servei de control d’accés, manteniment i neteja de la piscina municipal d’Altafulla, després que hagi estat la companyia que més punts ha obtingut en el concurs de contractació pública convocat per aquests treballs i en el qual hi ha participat dues empreses.  De fet, ha estat aquesta empresa la que ha presentat la millor oferta econòmica després de rebaixar en 5.915,40 €, el pressupost inicial de licitació que se situava en els 51.000 €. En aquest sentit, el preu d’adjudicació ha estat de 45.084,60 €, amb l’IVA inclòs, i una durada del contracte de tres anys per a les temporades d’estiu compreses entre els anys 2019 i 2021, i prorrogable a dos anys més.

L’objecte per aquest contracte de serveis és el de control d’accés, manteniment i neteja de la piscina municipal, i inclou la neteja de l’entorn d’esbarjo, el control d’accés mitjançant el torn, i  el manteniment i anàlisi de la qualitat de l’aigua de les dues piscines quant al control microbiològic i fisicoquímic. Fins ara aquests treballs anaven a càrrec de la Brigada Municipal.

Està previst que la piscina municipal s’obri el pròxim dilluns 24 de juny, com és habitual per Sant Joan, i s’allargui fins a principis de setembre. L’horari serà d’11 a 15h, i de 16 a 20h.