.

L’Ibersol CBT visita aquest dimecres a les 19 h la pista del Sant Josep de Badalona, els blaus arriben al partit després d’aconseguir la victòria al derbi provincial del passat dissabte a la pista del CB Cantaires. Però aquest cop les dificultats dels blaus per confeccionar la convocatòria condicionaran molt el matx. Berni Álvarez només podrà comptar amb cinc jugadors del primer equip per al partit de demà.

David Fernández, Dani Fernández, Dani Tugores, David Mesa i Guido Villamil, aquest seran els cinc homes que Berni convocarà del primer equip per viatjar a Badalona, a més, Daniel Tugores pateix molèsties estomacals que li han impedit entrenar. Pape Mbaye i Henry Wilkins no podran jugar perquè el partit correspon a la segona jornada de lliga, i els jugadors van arribar més tard, per tant, no tenien fitxa la data de celebració oficial del partit. A més, Henry Wilkins va acabar el partit amb un fort cop al seu canell i avui serà sotmès a proves per veure la gravetat de la lesió. Adrià Duch, Mike Balkovic i Mihajlo Zvonar són baixes confirmades per al partit de Badalona. Amb aquesta situació, Berni Álvarez haurà de completar la convocatòria amb jugadors juniors, que tindran una oportunitat molt important per jugar molts minuts. En cas de victòria, els blaus empatarien amb el Bàsquet Menorca a la tercera posició de la classificació, a només una victòria de les posicions de play-off.

Per la seva banda, el Sant Josep de Badalona arriba al partit en la mateixa posició classificatòria que els blaus, amb un balanç de 6 triomfs i 4 derrotes. Els de Badalona són un equip molt fort a la seva pista, on han guanyat tots els partits que han disputat, un ple de victòries que contrasta amb el balanç fora de casa, on només han guanyat 2 partits. Sant Josep és un equip molt complet, amb molts jugadors capaços d’aportar minuts de qualitat, de fet, el màxim anotador del conjunt és Gerard Blat, un jugador molt jove que anota 11,4 punts per partit, molt a prop un altre jugador molt jove, Miquel Fons, que anota 11,2 punts per partit. Wlliam Truss és el jugador més físic de l’equip, l’americà és la principal referència a la pintura del Sant Josep. Anota 10,5 punts i agafa 8,3 rebots per partit.

Berni Álvarez, primer entrenador de l’Ibersol CBT, ha valorat així el difícil partit que el seu equip jugarà demà a Badalona “és un partit amb molts condicionants per a nosaltres, no podem comptar amb els jugadors no inscrits, a més, amb les molèsties de Mesa i Tugores arribarem amb cinc sèniors disponibles i sis juniors com a molt”. En aquest sentit, el tècnic blau reconeix que és un partit complicat “Sant Josep és un equip amb un parell de jugadors interiors molt potents i amb experiència, també tenen jugadors capaços d’anotar des dels tres punts. A casa seva és trobem molt còmodes”. Berni creu que serà molt important “aconseguir jugar al ritme de joc que ens interessa per poder pal·liar aquests condicionants”