.

El tècnic blau ha format part de la planificació de la plantilla durant tot l’estiu, però no ha sigut fins ara que s’ha fet oficial la seva renovaci. Foto: JC Borrachero

Berni Álvarez ha confirmat que serà l’entrenador de l’Ibersol CBT la temporada 2018-2019. El tècnic blau ha format part de la planificació de la plantilla durant tot l’estiu, però no ha sigut fins ara que s’ha fet oficial la renovació d’un dels pilars claus del projecte cebetista. D’aquesta manera, Berni Álvarez es compromet amb el nou projecte i serà l’entrenador blau per novena temporada consecutiva. L’entrenador assumeix el repte de tornar a liderar un projecte ambiciós i lluitar per les posicions capdavanteres de la lliga EBA. Per la nova temporada també s’ha confirmat que Noé Monroy tornarà a la banqueta blava com a entrenador ajudant de Berni Ávarez. Per la seva banda, Fernando Arias també farà funcions d’entrenador ajudant i preparador físic del primer equip.

Amb la renovació de Berni Álvarez només queda una peça per tancar l’equip. El nou entrenador de l’Ibersol CBT s’ha referit així al nou projecte: “Estic molt content de com està quedant l’equip, és una mescla de joventut amb gent que puja del júnior (Güixens, Sorolla), veterans del club molt compromesos (David i Dani Fernández i Ferran Torres), gent que ja coneixem (Pape Mbayé, Adrià Duch i Dani Tugores) i gent nova amb molt marge de millora (Jaume Zanca). En aquest sentit, Berni també s’ha referit a la incorporació d’un pivot: “Estem pendents de tancar el pressupost per a poder portar un cinc, tenim un jugador molt avançat però hem d’esperar”, ha dit Berni Álvarez.

També s’ha donat a conèixer la data d’inici de la pretemporada blava. L’Ibersol CBT tornarà a la feina el proper dimecres 22 d’agost. A falta de confirmació el club ja hauria pactat dos amistosos contra equips del territori abans de l’inici de la Lliga Catalana EBA l’onze de setembre.