.

.

TOTS 21


Foto del concert de Bemba Saoco que ofereix l’Ajuntament de la Canonja el divendres al vespre. Totalment gratuït.

Foto del concert de Bemba Saoco que ofereix l’Ajuntament de la Canonja el divendres al vespre. Totalment gratuït.

Imagina l’experiència de viure un concert enmig dels músics. Ho podràs fer el divendres 8 de novembre a dos quarts de nou del vespre a la sala d’actes de l’Escola la Canonja.

La regidoria de cultura de l’Ajuntament de la Canonja presenta a Bemba Saoco i el seu espectacle 360°. Des d’aquesta regidoria s’impulsa la cultura en el sentit més ampli, per aquest motiu, tal i com diu el seu regidor, Salvador Ferré, “busquem coses noves, que sorprenguin al públic i que ens aportin noves sensacions i experiències úniques”.

Un concert on l’espai entre els músics i el públic es dissol. Escoltaràs la música amb auriculars wifi d’altíssima qualitat. Tindràs el músic al costat podràs copsar les emocions a tocar, tal i com si ens trobéssim a la cuina d’un gran restaurant gaudint dels plats i de la seva preparació a l’hora.

Bemba Saoco és l’aposta per un so contundent, rítmic i amb molta actitud, que beu de les músiques urbanes i fa una clara aposta per l’electrònica. Formen el grup un DJ, bateria, percussió, baix, teclat, dos trombons, una veu masculina i una de femenina. Salvador Ferré, anima a la gent a participar “d’aquesta experiència musical que segur no ens deixarà indiferents”.

Una nova manera d’entendre el directe que podràs gaudir de manera gratuïta. Es recomanable passar a recollir la invitació al Castell de Masricart, al no poder-se garantir l’accés al mateix dia de l’actuació, al tractar-se d’un espectacle amb aforament limitat.