.

Abans de finalitzar l’acte, els jugadors han fet entrega a les mestres Anna Alegre i Helena García de vals bescanviables per entrades

Abans de finalitzar l’acte, els jugadors han fet entrega a les mestres Anna Alegre i Helena García de vals bescanviables per entrades

El porter i el defensa han visitat aquesta tarda el centre escolar tarragoní en una nova visita del projecte BBVA CX Junts Creixem!

Els dos futbolistes han compartit l’última hora de classe d’avui, dijous, amb els alumnes de 5è per a signar autògrafs i xerrar una bona estona amb els nens i nenes. L’actualitat del Nàstic, la seva trajectòria professional i nombroses qüestions al voltant de l’esport i els estudis han estat els temes més comentats. També s’ha fet una important menció a l’alimentació i la dieta equilibrada, així com el respecte i el valors als àrbitres, equip rival i companys.

Després de fer tota una bateria de preguntes als dos jugadors, Isaac i Salva han signat autògrafs a les postals personalitzades, per acabar amb una foto de grup. Cal destacar que els alumnes han enregistrat la sessió amb dues càmeres de vídeo per a posteriorment fer un resum d’aquesta visita.

Abans de finalitzar l’acte, els jugadors han fet entrega a les mestres Anna Alegre i Helena García de vals bescanviables per entrades per a que tots els alumnes puguin viure en directe el partit Nàstic – Málaga CF al Nou Estadi; que es jugarà aquest diumenge 24 de març, a les 16 hores, en el matx corresponent a la jornada 31 de LaLiga 1|2|3.