.

El president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, Josep Maria Andreu, i del director de zona de BBVA, Joan Marin.

El Nàstic i BBVA posen en marxa un nou programa de proximitat a la societat pel qual impulsaran accions socials amb diferents entitats de l’àmbit de Tarragona. Sota el lema ‘BBVA CX Junts Creixem!’ es duran a terme activitats protagonitzades pels jugadors del primer equip grana a centres escolars, clubs esportius, associacions i altres organismes tarragonins.

Aquesta iniciativa neix després de l’èxit dels projectes anteriors: Junts Commarca, iniciat pel Nàstic la temporada 2014-2015; i ‘Junts Província BBVA CX’ i ‘Junts Barris BBVA CX’. Per tant, són ja 3 temporades d’estreta col·laboració entre el club i l’entitat financera en iniciatives de caire social. En els tres projectes anteriors hi van participar més de 8.000 persones, principalment nens i nenes, que són qui més gaudeixen aquest tipus d’activitats.

Amb la signatura de l’acord avui per part del president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, Josep Maria Andreu, i del director de zona de BBVA, Joan Marin, s’inicia el calendari d’activitats. Al llarg de tota la temporada, fins al mes de juny, s’aniran fent activitats vinculades al projecte. Aquestes es tradueixen, com en anteriors edicions, en fer que els aficionats de les diferents escoles, clubs i entitats socials que hi participaran coneguin en persona als ídols del primer equip del Nàstic. La primera se celebrarà al desembre, coincidint amb dates nadalenques.

Aquest nou repte consolida BBVA com membre del Club Empresa del Nàstic en les accions d’àmbit social derivades de l’entitat grana. Amb aquesta iniciativa el Nàstic i BBVA volen, d’una banda, fomentar la cultura de l’esforç i la superació però, principalment, ser al costat del territori i de les entitats locals que treballen per al seu desenvolupament social i cultural en benefici de tots.

Els organitzadors esperen superar l’èxit aconseguit la temporada passada i seguir apropant el Nàstic i estenent el sentiment grana, a tots els racons de Tarragona, compartint amb la seva gent l’emoció i els valors del millor futbol de la nostra terra.