.

.

TOTS 21


Concert a Vila-seca

Concert a Vila-seca

Amb motiu del 150 aniversari de la fundació de la companyia, Bayer MaterialScience (BMS) ha celebrat un concert en el Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, Jordi Sierra, subdelegat del Govern a Tarragona, i Joaquim Nin, delegat de Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, han estat algunes de les autoritats assistents a l’esdeveniment, que va comptar amb més de 300 persones del món polític i social de Tarragona.

El Quartet Gerhard, format per Lluís Castán, Judit Bardolet, Miquel Jordà i Jesús Miralles, juntament amb el pianista Claudio Martínez-Mehner, van interpretar peces de Ravel i Brahms durant el concert, un esdeveniment que s’emmarca dins del programa d’activitats que Bayer ha organitzat al llarg de l’any per celebrar el seu 150 aniversari.

Durant aquest 2013 la companyia va celebrar un dia especial per a tots els treballadors amb la finalitat de reconèixer la seva labor en un entorn tan complicat com l’actual. A més, Bayer va realitzar diferents activitats a l’àrea de la responsabilitat social corporativa a través de la col·laboració i finançament de 150 projectes a tot el món.

Una de les accions més espectaculars va ser l’exposició itinerant que va passar per més de 30 centres de treball de Bayer per tot el món, entre ells el de Barcelona. Aquesta exposició mostrava els avanços desenvolupats per la companyia en matèria de salut, agricultura i materials d’altes prestacions. Finalment, un zepelín fabricat per Bayer va fer escala a Barcelona en el seu recorregut pels cinc continents.

Amb 114 anys d’història a Espanya i prop de 2.160 empleats, Bayer compta amb nou centres de treball entre oficines, fàbriques i centres de R+D. “El pes del nostre mercat i nostra forta presència industrial demostren la importància estratègica d’aquest país per al Grup. En els últims set anys hem invertit 250 milions d’euros a Espanya, una mitjana de 35 milions anuals”, va declarar Jesús Loma-Ossorio, Director General de BMS.

Loma també va voler destacar que: “En Bayer creiem que la innovació ha de ser el nostre motor del creixement”. I és que al llarg d’aquests 150 anys Bayer, fidel a la seva missió Science For a Better Life (Ciència per a una vida millor), ha mantingut una ferma aposta per la recerca i el desenvolupament per millorar la vida de les persones. Ha desenvolupat un gran nombre de productes i serveis innovadors a les àrees de la salut, l’agricultura i els materials d’altes prestacions aportant solucions per a molts dels grans reptes als quals la societat s’ha enfrontat, i espera seguir fent-ho en el futur.

L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de Schütz Ibèrica.