.

Aquesta setmana s'ha signat el conveni de col·laboració

Aquesta setmana s'ha signat el conveni de col·laboració

BASF Española S.L.U. i l’Ajuntament de la Canonja han signat aquesta setmana la renovació del conveni de col·laboració amb el qual l’empresa es compromet a col·laborar amb les activitats i objectius de l’Ajuntament de la Canonja durant l’any 2014.

Gràcies a aquest acord, l’Ajuntament ajudarà a diverses entitats per tal que fomentin les activitats laborals, culturals, esportives, educatives, socials i d’oci. En total 15 entitats rebran aquesta ajuda: Club Futbol La Canonja, Club Fútbol España La Canonja, Orfeó Canongí, Societat Nova Amistat, CEIP La Canonja, Escola Bressol Verge de l’Esperança, IES Collblanc, AMPA CEIP La Canonja, AMPA IES Collblanc, Motor Club La Canonja, Associació de Veïns Sector Nord, Club Ciclista, Escola de Futbol Base, Banda de Tambores y Cornetas i l’Associació de Veïns Castell de Masricart.

Aquest any l’acte de signatura s’ha celebrat a les instal·lacions del Castell de Masricart amb la presència de Roc Muñoz, alcalde de la Canonja, representants de les diferents entitats del municipi i Anne Berg, directora del centre de producció de BASF Española.