.

BSF disposa d'una ampli complex a La Canonja

BASF Poliuretanos Iberia S.A., empresa del Grupo BASF dedicada a la producció de sistemes de poliuretà i amb seu a Rubí, s’ha fusionat avui amb BASF Española.

La integració de BASF Poliuretanos Iberia a BASF Española té com a objectiu reduir la complexitat de l’estructura empresarial de BASF a Espanya. “Aquesta fusió busca simplificar les estructures i, a la vegada, reforçar-les. El fet de pertànyer tots a la mateixa companyia enforteix encara més l’equip al país i ens permet oferir als nostres clients solucions completes des d’un únic interlocutor, reduint la complexitat i augmentant la confiança”, ha afirmat Erwin Rauhe, màxim responsable de les activitats de BASF al sur d’Europa.

La fusió es porta a terme com a succecció, el que suposa la subrogació de BASF Española en tots els drets i obligacions de BASF Poliuretanos, amb plena vigència a partir de l’u de juliol. La mesura no afecta els 68 treballadors ja que el canvi de titularidtat no comporta cap variació contractual.

BASF Poliuretanos és una de les principals empreses internacionals en la producció de poliuretans. Amb productes tecnològicament avançats,  BASF Poliuretanos Iberia S.A. compta amb 10.000 m2 d’instal·lacions al Polígon Industrial Can Jardí, de Rubí (Barcelona).