.

Un moment de l'obra que es podrà veure a Tarragona

Demà dimecres 5 de març a les 21h al Teatre Tarragona engega la nova temporada de Teatres de Tarragona de març-juny amb l’obra ‘Barcelona’, que ja té totes les entrades exhaurides.

Comencen així quatre mesos d’intensa programació teatral, abarcant molts gèneres de les arts escèniques altament desitjats pels diferents públics, com són el teatre, l’òpera, la dansa, els espectacles infantils, etc…entre molts d’altres. Aquesta mateixa setmana hi ha un segon espectacle, que serà l’estrena d’un nou espectacle de la companyia Plan B d’Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo, prevista per dissabte 8 de març a les 21.30h, també al Tarragona.

Així doncs, 26 obres de capçalera, que sumen un total de 130 actes de companyies professionals i amateurs, de programació estable i de cicles ja consolidats a la ciutat com el Dia Internacional de la Dansa, la Mostra de Teatre Jove, el Festival Dixieland o els Premis Literaris, entre d’altres, amb la participació de més de 40 entitats de la ciutat.

Pel que fa a Barcelona, Emma Vilarasau i Míriam Iscla, sota la direcció de Pere Riera, protagonitzen una història estrenada al Teatre Nacional de Catalunya, revivint a dues dones que es retroben en una ciutat envoltada de postguerra i alhora esperançada.

/* JS para menú plegable móvil Divi */